Красноград: міський портал

| RSS | Среда, 25.06.2025, 18:17
Меню сайта

Реклама

Випадкова світлина

Міни-чат
Оголошення будуть видалятися з міні-чату!
Для розміщення оголошень користуйтеся
дошкою оголошень !

Наші посилання
Волчанск (Украина) - живописные места, достопримечательности, отдых на Печенежском водохранилище, новости
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Svyatoy, feodora19  
Не реально, но факт
86volchicaДата: Пятница, 05.06.2009, 16:10 | Сообщение # 1
Сержант
Замечания: 0%
Статус: Offline
Цитата с http://jobs.zs9.ru/ "... 11 травня жителі села Старицьківка, члени сім'ї Литовченко, звернули увагу на свіжий зріз старої груші, на якій чітко було видно силует жінки з немовлям на руках. Після візуального обстеження комісія підтвердила нерукотворність зображення на зрізі дерева, та звернула увагу на його схожість с іконописним зображенням Богородиці. Про подробиці проявлення зображення розповів власник саду Руслан Литовченко. Виявляється, що він з батьком вирішили на Страстній неділі перед Пасхою обновити сад, щоб посадити нові дерева, і тоді ніякого образу на зрізаній гілці груші не бачили, він з'явився з часом. Але 11 травня на зрізі дерева побачили зображення жінки з немовлям. З того часу образ проявився ще більше. Контури стали чітко видними. Зараз триває постійне спостереження за подальшими змінами образу, відмітили в єпархії."
Интересно,то что люди начали поклонятся этому образу как иконе!!! Это ж не правельно! Ведь даже в самой Библии (в заповедях) есть строчка с таким смыслом что б не делали себе никакого идола. Да, если это проявилось, то это харашо, это просто очередное подтверждение, что мы не одни во вселенной. Но зачем устраивать церковь под деревом?
Прикрепления: 9539946.jpg (82.7 Kb)

Nochnaja Volchica

махноДата: Пятница, 05.06.2009, 20:09 | Сообщение # 2
Генералиссимус
Замечания: 20%
86volchica, было уже))новость устаревшая))

а я Маскву відєл!!!!

SvyatoyДата: Суббота, 06.06.2009, 11:07 | Сообщение # 3
Трезвомыслящий
Замечания: 0%
Тема закрыта!

Я знаю многих, многие знают меня, в свою очередь...
Но кто из них подорвется поздно ночью,
Когда мне надо будет срочно, а им не очень?
Не каждый.. Впрочем не важно, я сам не Бог.....

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright Nomaster © 2007-2025